Plisségordijnen met 100% lage prijs garantie!

Plissé Reus® biedt u een enorme selectie en verscheidenheid aan producten tegen ongelooflijk goede prijzen.

Bij Plissé reus vind u voor elk seizoen, elk moment van de dag en alle lichtomstandigheden de juiste privacy of zonwerings producten. Met een honingraatplissé kunt u zelfs als onderdeel van de zonwering iets doen voor de energiebalans van uw huis. Blader door een enorme selectie stoffen en configureer uw gewenste plissé eenvoudig en individueel met onze gebruikersvriendelijke configurator.

Plissee Riese®

Plisségordijnen: Comfortabele privacy en zonwering met eenvoudige montage

Voor verduistering of als bescherming tegen fel zonlicht - klassieke jaloezieën of rolgordijnen worden niet altijd aan een raam bevestigd. Het plaatsen van plisségordijnen is een snelle en effectieve manier om het licht en de warmte buiten te houden, zodat het zelfs op warme dagen aangenaam koel blijft in uw kamers. Plisségordijnen zorgen ook voor de nodige privacy en nieuwsgierige blikken van buren maken geen kans.

Plisségordijnen
Ons profielsysteem bied u een veel keuze aan verschillende profiel kleuren, er is voor ieder wat wils!
Duo plisségordijn
Zo kunt u de lichtinval, verduistering en privacybescherming individueel regelen en aan elke situatie aanpassen.
Dakraam plisségordijn
Dakraam plisségordijnen zijn overdag een lichte en elegante vorm van zonwering. s Avonds kunt u met een verduisterende plisséstof de ruimte geheel verduisteren en goed slapen in het donker, zelfs wanneer het volle maan is.
Honingraatplissé
Een voordeel van honingraatplisségordijnen is dat de spankoorden in de honingraat lopen. Hierdoor zijn er geen geperforeerde gaten zichtbaar en kan er geen extra licht binnendringen zoals bij een normaal plisségordijn. Honingraatplisségordijnen worden vaak gebruikt in ruimtes waar de grootst mogelijke duisternis benodigt word.

Plisse-reus.nl biedt u een uitgebreid assortiment plisségordijnen, dakraamplisségordijnen, duoplisségordijnen en ook honingraatplisségordijnen die in vrijwel elke ruimte kunnen worden toegepast. Welke opties heb je voor bevestiging, welke types voor welk doel gebruikt worden en hoe u plisségordijnen door ons op maat kunt laten maken, verklappen wij u in het volgende.

Inhoudsopgave:

Kort en bondig: Interessante feiten over plisségordijnen

Plissees von Plissee Riese am Fenster

De dunne privacy en zonwering is vooral nuttig om direct zonlicht in de zomer te vermijden, maar ook om te voorkomen dat de buren rechtstreeks naar op uw keukentafel kijken. Bij een huurwoning kan een uitgebreide installatie met boren problematisch zijn, wanneer je verhuist.

Plisségordijnen zonder boren zijn een geweldig alternatief, omdat er geen residu achterblijft wanneer ze worden bevestigd en later verwijderd. Rolgordijnen en jaloezieën met vaste afmetingen zijn geschikt voor weinig ramen, maar degenen die dakramen of ramen met zowel grote als juist kleine afmetingen kunnen plisségordijnen op maat laten maken.

Het zijn stof panelen die afzonderlijk beweegt kunnen worden. Zijdelings of in de hoogte, u kunt zoveel inzicht toestaan als nodig en gewenst is. Ze zijn ideaal voor het verduisteren in slaapkamers, maar bieden ook belangrijke privacy in woonkamers en kinderkamers.

Plisségordijnen zijn ook praktisch in het gebruik. Ze kunnen worden geopend en gesloten met slechts één handbeweging. U kunt nog steeds het raam openen voor ventilatie, wanneer een plisségordijn bevestigd is.

Hoe word een plisségordijn bevestigd?

De bevestigingsmethoden voor plisségordijnen zijn zeer divers. Van de klassieke montage op glaslatten tot plisségordijnen zonder boren met behulp van plak- en kleeftechniek, wij hebben bijna alles beschikbaar.

Plisségordijnen zijn niet meer weg te denken uit woningen. Eenmaal bevestigd, blijven ze gedurende lange tijd stevig op het raam zitten. Als u uw inrichting wilt veranderen en u realiseert zich dat het plisségordijn visueel storend is, kunt u het verwijderen zonder resten achter te laten. Wij geven u graag een overzicht van hoe u plisségordijnen eenvoudig in uw woonruimte kunt integreren zonder te boren.

Plisségordijnen met klembevestiging

Plissee Klemmträger am Fenster

Klembeugels zijn de eerste keuze wanneer u uw nieuwe plisségordijn wilt bevestigen. Ze kunnen in een handomdraai worden geïnstalleerd. Voor huurwoningen zijn klembare plisségordijnen de beste keuze, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over overblijfselen en lelijke boorgaten wanneer u gaat verhuizen.

Plisségordijnen zonder boren zijn ideaal voor kunststof ramen. De klembeugel wordt eenvoudig op de boven- en onderkant van de raamvleugel geplaatst. Een schroevendraaier is alles wat nodig is. Dit wordt gevolgd door de laatste afstelling en de zekere bevestiging van het plisségordijn. Het eindresultaat is iets om trots op te zijn. Aangepast aan uw leefconcept beschikt u over een prachtige privacy- en zonwering, in verschillende stofkwaliteiten en kleuren beschikbaar die ook nog eens een eyecatcher worden.

Houd hier rekening mee bij plisségordijnen met klembevestiging:

  • • Te monteren op kunststof ramen of ramen van gelijke model met een rubberen afdichting langs de hele achterkant.
  • • Voldoende ruimte aan de boven- en onderkant van de raamvleugels om de ramen te openen en te sluiten, alsook zijdelings tot de muur of de nis van het raam
  • • Montage van de boorvrije plisségordijnen vind plaats met het raam open

Plisségordijnen met kleefbevestiging

Met vier zelfklevende montageplaatjes kunt u het plisségordijn in een handomdraai bevestigen. Deze zijn dicht bij het raam op de bovenste en onderste glaslatten bevestigd. Met behulp van de spanschoen op het plisségordijn word het plisségordijn correct geplaatst.

Idealiter is de minimumdiepte van de glaslatten ongeveer 2,5 centimeter, zodat het plisségordijn niet over het kozijn uitsteekt. Als de diepte minder is dan dit, kan het plisségordijn nog steeds worden gemonteerd zonder te boren, maar het zal dan niet helemaal gelijk lopen. De zelfklevende pads zijn transparant, zodat er geen restanten achterblijven..

> Houd hier rekening mee bij plisségordijnen met kleefbevestiging:

Plissee Klemmträger am Fenster
  • • Kan alleen op gereinigde glaslatten worden aangebracht
  • • Ideaal voor de noord- en oostkant van de woning
  • • Uithardingstijd is ongeveer 24 uur
  • • Geen restanten bij het verwijderen van de montageplaatjes

In onze online shop vindt u voor elke individuele smaak de privacy- en zonwering zonder boren. Uit een veelzijdige selectie van kleuren, designs en verschillende soorten stof - zoals honingraatplisségordijnen, verduisterend, gestructureerd, maar ook transparant - kunt u het materiaal kiezen dat het beste bij uw wensen past.

Zelfklevende plisségordijnen zijn een goed alternatief voor boren of klemmen. De raamdecoratie zonder boren kan gemakkelijk worden verwijderd door een klein hoekje van het zelfklevende montageplaatje los te maken en het er vervolgens stevig af te trekken. Je kunt alle restanten verwijderen met een haardroger of huishoudelijke stickerverwijderaar.

Welke plisségordijnen zijn verkrijgbaar?

Das Plissee in Nahaufnahme

Plissee

Het klassieke vouwgordijn van robuuste stof kan niet alleen ruimtebesparend worden bevestigd, maar zorgt ook voor optimale lichtverhoudingen in de ruimte. Hij kan van boven naar beneden worden geopend, maar ook in omgekeerde richting en zorgt voor helderheid op donkere dagen. Door de doelgerichte instelling is dit eenvoudige plisségordijn, in verschillende afmetingen, maar ook als maatwerk, een onopvallende begeleider in elke ruimte.

U heeft de keuze wat betreft stof en kleur om uw inrichting schitterend tot zijn recht te laten komen en de uitstraling van het raam te versterken.

Das Dachfensterplissee in Nahaufnahme

Dakraam plisségordijn

Schuine dakvensters hebben een uitstekende zonwering nodig, want vooral in de warme maanden zijn er nauwelijks dagen waarop de zon niet rechtstreeks in de woonruimte schijnt. Met een dakraamplissé op maat kunt u de kamer verduisteren. en ervoor zorgen dat de hitte niet direct binnendringt.

Wij bieden u een brede selectie van verschillende kleuren tot bijna volledige verduistering. De reflecterende plisségordijnen zijn ook een must als functionele raamdecoratie. Dit weerkaatst bovendien de warmte en de kamer wordt niet zo warm.

Das Wabenplissee in Nahaufnahme

Honingraatplisségordijnen

Honingraat plisségordijnen scoren met een extra bescherming. Ze zijn gemaakt van dunne stof en vormen een perfect privacy scherm. De honingraatachtige las van de stoffen panelen sluit de warmte buiten, maar vermindert ook het omgevingsgeluid van buitenaf. De raamdecoratie is bijzonder populair in werkkamers of kantoren. Tegelijkertijd zorgt de honingraatstructuur ervoor dat de interne warmte niet ongebruikt naar buiten kan verdwijnen.

Vooral decente en rustige kleuren zijn erg populair voor deze privacy- en zonwering. Maar een kleurrijke selectie zet ook bijzondere accenten in de kamers. Tegelijkertijd zorgen zij in lichte kamers met een extra verduisteringsfunctie juist voor een gezonde nachtrust.

Das Duo-Plissee in Nahaufnahme

Duo plisségordijnen

Als u een bijzonder visueel accent wilt creëren, zijn duo plisségordijnen de juiste keuze. Hiermee kunnen verschillende soorten stof met elkaar worden gecombineerd. Beide stoffen kunnen verschillende stemmingen en lichtomstandigheden creëren, afhankelijk van de verhouding waarin zij worden gebruikt. Het is ook mogelijk om alleen een gedeelte van het raam te bedekken met een privacy- en zonwering, maar andere delen open te laten.

Hiervoor is een enorme keuze aan stoffen en designs beschikbaar, die u kunt afstemmen op uw creatieve ideeën. Effen of juist met patroon, er zijn geen grenzen aan uw fantasie en creativiteit..

Welke eigenschappen heeft een plisségordijn?

De privacy en de zonwering geven de kamer niet alleen een mooie uitstraling, ze zijn ook bijzonder functioneel. Slaapkamers en kinderkamers kunnen bijna volledig worden verduisterd, woon- en werkruimten zijn beschermd tegen de nieuwsgierige blikken van de buren. Maar ook vervullen plisségordijnen hun beschermende functie in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Das Plissee als Sichtschutz

Sichtschutz

Waar tuinen, terrassen en balkons duidelijk door heggen en bomen tegen blikken van buitenaf worden beschermd, is het binnen in huis soms niet zo makkelijk. Vooral als er een huis of flat in de directe omgeving is. Met een plisségordijn blijft uw privacy te allen tijde gewaarborgd. In eenvoudig wit of met een patroon dat bij uw meubilair past, verfraait u de kamer van binnenuit en kan niemand meer naar binnen kijken.

Voor een plisségordijn dat alleen bedoeld is om eenvoudige privacy te bieden, zijn semi-transparante of volledig transparante stoffen perfect geschikt. Idealerwijs zijn ze ook vuilafstotend, zodat het regelmatig schoonmaken snel en gemakkelijk gaat. Het enige doel is ervoor te zorgen dat niemand van buitenaf door het raam kan kijken.

Bij een plisségordijn voor badkamer of keuken, is een stof die geschikt is voor vochtige ruimtes, en hierdoor niet wordt aangetast, de beste oplossing. Als het plisségordijn in de buurt van een fornuis of oven wordt geïnstalleerd, zijn brandvertragende materialen die ook bestand zijn tegen hoge temperaturen geschikt

Das Plissee als Thermoschutz

Thermische isolatie

Vooral op zolder of in streken waar het 's zomers bijzonder warm wordt, moeten plisségordijnen niet alleen optimale privacy bieden, maar ook de zon tegenhouden en in het beste geval slechts een geringe hoeveelheid warmte in de kamer toelaten.

Reflecterende gecoate plisségordijnen van semi-transparante en transparante stoffen zijn hiervoor geschikt. Als de kamer ook verduisterd moet worden, kunnen zogenaamde verduisterendestoffen, die tegenwoordig ook voor veel tenten of gordijnen worden gebruikt, een uitkomst bieden. Deze houden het licht volledig buiten en weerkaatsen het terug in de omgeving. Bovendien blijft de warmte buiten en warmt de kamer niet op.

Das Plissee zur Verdunklung

Verduistering

Vooral in de slaapkamer of in de kinderkamer is duisternis bevorderlijk voor de nachtrust. Met een plisségordijn, dat bestaat uit een verduisterende stof, hoeft u niet bang te zijn dat u in de zomer de halve nacht wakker ligt, van maanlicht of straatlantaarns die licht in de kamer schijnen.

Verduisterende plisségordijnen kunnen tegelijkertijd ook warmte weren en zo een aangenaam ruimteklimaat creëren.

Das Plissee zur Dekoration

Decoratie

Omdat kale ramen geen mooi beeld scheppen en gordijnen en vitrage voor sommige mensen ouderwets aandoen, kunt u ook kiezen voor plisségordijnen met of zonder boringen voor de montage. Bij Plisse-reus kunt u uit een groot aantal diverse diverse kleuren en ontwerpen kiezen. Bovendien is de raamdecoratie in verschillende materialen verkrijgbaar, zodat deze in alle kamers kan worden ingezet.

Klassieke kleuren, maar ook uitbundige kleurtinten zorgen voor een goed afgewerkt beeld, net als plisségordijnen met kleine motieven of juist grootschalige patronen. Wanneer de stoffen zonwering uitsluitend wordt gebruikt om een kamer te decoreren, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Pas uw rolgordijnen gerust aan uw interieurstijl aan en creëer een harmonieuze sfeer.

Welke plisségordijnen zijn beschikbaar bij Plisse-reus.nl?

Sonnenschutz Riese® Titelbild

In onze online shop vindt u eengroot assortiment van plisségordijnen. Wij besteden speciale aandacht aan de op maat gemaakte producten die perfect op uw raam passen. Alle producten in onze winkel worden op maat gemaakt.

Of u nu een eenvoudig plisségordijn, een duo plissé of een dakraam plissé uitgekozen heeft, hebben wij voor elke variant samengevat welke afmetingen wij nodig hebben om uw plisségordijn te vervaardigen. Met een metalen meetlint kunt u exacte afmetingen opnemen, waarmee wij uw zonwering en privacybescherming precies op maat kunnen maken.

Onze materialen zijn met de grootste zorgvuldigheid op kwaliteit gecontroleerd. Dit verzekert u ervan dat wij alleen stoffen en kleuren van hoge kwaliteit gebruiken. U kunt uw plisségordijnen zelf naar uw behoeften samenstellen - maakt niet uit of u uw kamer wilt beschermen tegen de zon, hitte of teveel licht. Op verzoek sturen wij u graag een gratis sample van de door u gekozen stof, zodat u de kwaliteit vooraf kunt beoordelen.

Uw nieuwe op maat gemaakte plisségordijn besteld u eenvoudig via onze online configurator. U bepaalt de juiste afmetingen, het model van uw plisségordijn en na slechts enkele werkdagen leveren wij uw bestelling bij u thuis af. U kunt de status op elke gewenst moment controleren.

Klantenservice is een eerste prioriteit voor ons. Onze medewerkers geven u uitgebreid advies over ons assortiment en staan klaar om u met raad en daad bij te staan. U vindt gegarandeerd de juiste zon- en privacybescherming voor uw ramen.